LiveStreamMagazine supports...

Stichting Vivendi

Filosofie;
‘Ars Gratia Vivendi', oftewel ‘kunst uit liefde voor het leven’. Kunst verlicht en brengt tot leven.

Door middel van het prikkelen van de zintuigen, bieden van herkenning en het laten opdoen van positieve ervaringen vindt Stichting Vivendi aansluiting bij verschillende doelgroepen en brengt mensen samen.

Met onze muziektheater voorstellingen voor ouderen of mensen met dementie brengen wij geluksmomentjes op dagen vol angst en eenzaamheid. Met ons mobiel decor brengen wij het echte theater-gevoel naar de mensen toe, plus met onze 'Care is a Work of Art' -pakket bieden we workshops aan zorginstellingen om meer muziek te integreren in de dagelijkse zorg.

Stichting No Guts No Glory

Stichting No Guts No Glory maakt bijzondere belevenissen en wensen mogelijk voor mensen met kanker en hun mantelzorgers. Denk onder andere aan het mogelijk maken van huiskamerconcerten, concert- en festivalbezoeken, de aanschaf van een muziekinstrument en het regelen van muzieklessen.

 

Stichting IJzersterk

NBIA Stofwisselingsziekte

NBIA (Neurodegenration with Brain Iron Accumulation oftewel Neurodegeneratie met ijzerstapeling in de hersenen) is een groep van erfelijke neurologische aandoeningen die gekenmerkt wordt door abnormale stapeling of ophoping van ijzer in de basale ganglia.

LiveStreamMagazine steunt van harte deze stichting en vraagt ook jouw donatie voor deze stichting.

Helen Dowling Institute

Het Helen Dowling instituut helpt je omgaan met kanker. Maar ook je gezin, partner en familie.

Wanneer je hoort dat je kanker hebt staat je leven op zijn kop. Hulp zoeken is dan geen teken van zwakte. Het Helen Dowling instituut helpt jou en je naasten om te gaan met ernstige angst, vermoeidheid, stemmingswisselingen of een posttraumatische stressstoornis (PTSS).