Tricklebolt neemt Hedon in

Tricklebolt grijpt het grote podium in Hedon

“Tricklebolt verdient volle zaal en het grote podium”; zo kopten we het in een eerder verslag in over eerdere optredens van het Sallandse Tricklebolt. De jonge gasten van weleer zijn niet meer zo onschuldig en zijn de kleine clubzalen wel ontgroeid, zo vinden wij en ook velen met ons. Zo ook in het Zwolse Hedon waar de kleine zaal een maatje te klein bleek. LiveStreamMagazine zal op 28 februari in Hedon verslag doen van deze gig en nodigt je zeker uit om Tricklebolt zelf ook te ervaren.

De Sallandse formatie bestaande uit Tim Kampman (lead guitar), Bastian Pen (guitar,vocals), Daan Pen (bass), Lars Spijkervet (drums) en Roy Scholten (Hammond) zijn langzamerhand al een gevestigde naam aan het worden en hebben al de support mogen verzorgen voor o.a. Di-rect, DeWolff, Navarone en Golden Earring.

De muziek van Tricklebolt verwijst en luistert naar de jaren zestig en zeventig. Je zou haast denken dat ze de platenkast van hun ouders hebben geplunderd, maar niets is minder waar. Ze hebben zelf  een ontdekkingsreis ondergaan naar de muziek uit die jaren en je hoort duidelijk de invloeden van bands als Deep Purple, Uriah Heep en Led Zeppelin. Niet voor niets dat deze band ook heel goed presteert op diverse grote festivals.

Wil je  muzikaal de seventies ingeschopt worden en je laten overladen door garandeerde no nonsens rock – Hedon Zwolle (28 februari) is de ‘place to be’.

Zie ook:

Tricklebolt op Ribs & Blues 2019

Tricklebolt in De Pul

 

Copyright 2020 LiveStreamMagazine © All Rights Reserved

LiveStreamMagazine