Festival Under the Milky Way

Kleinschalig festival toe aan vierde editie

Op 2 september vindt in Huissen voor de vierde keer het (nog) kleinschalige festival Under the Milky Way plaats. Met Black Bottle Riot heeft het festival een grote headliner aan weten te trekken. Deze southern-rock band stond eerder al menig groot festival. Andere opvallende namen in de line-up zijn die van de psychedelische bluesrock band The Silverfaces, de vuige meiden rockband Cheap Thrills en de jaren ’60 en ’70 rockband Tricklebolt.


Festival Under the Milky Way begint trapt 13.00 uur af met optredens van onder meer de Thin Lizzy tribute band Live & Dangerous, bluesrock-jazz & soul band Boot Hill en de garagerock band Money and the Man. Voor de kinderen is er in de middag het nodige vertier rondom het thema ‘magic’. Het avondprogramma wordt geopend met de catchy poprock songs van Home for Supper.

Naast alle rock-optredens wordt het programma in het zogeheten ‘Secret Pleasure Kot’ afgewisseld met stand up comedy. Voor meer informatie en het gehele programma verwijzen wij naar de Facebook-pagina en de website van Festival Under the Milky Way.

Website Festival Under the Milky Way

Copyright 2020 LiveStreamMagazine © All Rights Reserved

LiveStreamMagazine