3 Doors Down, Kaiser Chiefs en Kris Kross Amsterdam naar Hello Festival

3 Doors Down, Kaiser Chiefs en Kris Kross Amsterdam naar Hello Festival

Goed nieuws voor de fans van de Amerikaanse rockers van 3 Doors Down. Het vijftal dat enorme hits als ‘Kryptonite’ en ‘Here Without You’ op z’n naam heeft staan komt zaterdag 6 juni naar Nederland voor een exclusieve festivalshow op de mainstage van hello. 

Een dag later (zondag 7 juni) valt die eer te beurt aan Kaiser Chiefs. Sinds 2003 bestormen de Britten uit Leeds, de hitlijsten, concertzalen en festivals. Hun eerste grote hit ‘Ruby’ is inmiddels een evergreen van grote klasse maar ook nummers als ‘I Predict a Riot’, ‘Oh My God’ en ‘Everyday I Love You Less And Less’ scoorden hoog in de wereldwijde hitlijsten.

Kris Kross Amsterdam speelt festivals in de hele wereld plat. Dat niet alleen, er is ook succes in de charts. De releases breken alle streaming records en de jongens uit Amsterdam staan internationaal op de kaart. KKA is klaar om er, op zaterdag 6 juni, een dikke party van te maken op hello. Verwacht een set waarop je niet stil kan staan met alleen maar bangers en uiteraard een prominente plek voor hun eigen megahits met o.a. Nielson, Maan, Tabitha, Bizzey en Kraantje Pappie!

Het festival aan de Grote Rietplas in Emmen beschikt over 4 podia waarvoor de volgende namen inmiddels bevestigd zijn.

Zaterdag 6 juni: Anouk, 3 Doors Down, De Staat, Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie, Neville Staple Band (From The Specials), Suzan & Freek, Indian Askin, Kris Barras Band, Gebroeders Scooter.

Zondag 7 juni: Krezip, Kaiser Chiefs, Matt Simons, Snelle & Band, Al McKay’s Earth Wind & Fire Experience, De Dijk, Joost, Daredevils, Spargo, Hans de Booij.

Voor hello zijn diverse soorten tickets beschikbaar, waaronder Weekend-, Dag-, Groeps- en Campingtickets. Ook zijn er speciale tickets voor Kinderen tot 15 jaar en Jongeren van 16 tot 20 jaar. Voor alle info en ticketverkoop kijk op hellofestival.nl

Copyright 2020 LiveStreamMagazine © All Rights Reserved

LiveStreamMagazine