Chronixx in Melkweg

Chronixx Op donderdag 27 maart staat de Jamaicaanse reggae-artiest Chronixx op het podium van de Melkweg in Amsterdam. Deze pas 22-jarige upcoming artist – zoon van reggae-artiest Chronicle – kan met collega’s als Protoje en Collie Buddz beschouwd worden als een van de fakkeldragers van de nieuwe reggae-revival.

De als Jamar Rolando McNaughton (1992) geboren artiest kreeg de love of music met de bekende paplepel ingegoten en begon al op zeer jonge leeftijd met zingen en het schrijven van songs. En dit bleef bepaald niet onopgemerkt. In Jamaica werd zijn bijzondere talent al snel opgepikt. Verder aangespoord door zijn vader bewandelde Chronixx vervolgens zijn eigen weg.

Na het uitbrengen van diverse succesvolle singles en muziekvideo’s is het wachten op zijn eerste echte full-length album. Met een grote Europese tournee krijgt het publiek in ieder geval al de kans dit talent aan het werk te zien. En lijkt Chronixx klaar om ook Europa te veroveren met zijn vernieuwende (roots)reggae. In ons land treedt Chronixx – met supports Dre Island en Kelissa – naast de Melkweg op in Rotterdam (Empire), Groningen (Huize Maas) en Tilburg (013). Go check it out.

Afgelopen zomer was Chronixx – toen met de Zinc Fence Band – al in Nederland te bewonderen op het Reggae Sundance Festival

Website Chronixx
Copyright 2020 LiveStreamMagazine © All Rights Reserved

LiveStreamMagazine