Eefje de Visser naar Luxor Live

Op donderdag 20 oktober geeft de Nederlandse singer-songwriter en multi-instrumentalist Eefje de Visser een concert in het Arnhemse poppodium Luxor Live. Na een reeks indrukwekkende optredens, een bijzondere theatertour en de eerder uitgebrachte en met lovende kritieken overladen albums ‘De Koek’, ‘Het Is’ en ‘Nachtlicht’ is De Visser in de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de meest interessante nieuwe Nederlandstalige artiesten.

Eefje de Visser

Met ‘Nachtlicht’ leverde Eefje de Visser een prachtige plaat af waarop ze als zangeres en multi-instrumentalist een nieuwe invulling gaf aan haar melancholische popliedjes. Geheel terecht liet de Volkskrant bij monde van Gijsbert Kamer toen al terecht optekenen: “Nachtlicht is een wonderschoon, modern popalbum.”

Bitterzoet

Daarna bracht de inmiddels in Vlaanderen woonachtige De Visser met ´Bitterzoet´ Zwarte Zon, Bitterzoet en Lange Vinnen haar vierde album uit waarmee ze haar weg naar een meer elektronisch geluid lijkt te vervolgen. Met haar ingetogen muziek, dichterlijke teksten, dromerige synths en een catchy, zwoele sound weet ze zowel op album als live grote indruk te maken. Naast het fraaie titelnummer staan op het nieuwe album ook pareltjes als Zwarte Zon en Lange Vinnen.

Foto’s Eefje de Visser: Rijno Boon Photography

Website Eefje de Visser

Copyright 2020 LiveStreamMagazine © All Rights Reserved

LiveStreamMagazine