Laurence Jones presenteert nieuw album

Laurence Jones presenteert nieuw album in Hofsteenge Grolloo

Johan Derksen weet menig talent te ontdekken zo ook de jonge gitaarvirtuoos Laurence Jones. Laurence Jones en zijn band zijn inmiddels door velen al in het hart gesloten door- en optredens bij onder andere Holland International Bluesfestival, Ribs&Blues en Huntenpop. Johan Derksen weet vanavond 14 september Laurence Jones weer naar Grolloo te krijgen voor de album presentatie van Laurence Jones Band in zaal Hofsteenge.

Een paar jaar geleden nog een onbekende bluesgitarist en nu al meer dan 50.000 verkochte platen. Vanavond in een uitverkochte zaal is Johan Derksen ook meer dan verheugd om dit, inmiddels ontstegen talent, aan te mogen kondigen in ‘zijn’ Grolloo. Het realiseren van het album heeft ongeveer twee jaar in beslag genomen, van het schrijven tot de opnames in Miami onder leiding van Gregory Elias, zo ook als het vorige album Truth.

Het Album Laurence Jones Band bestaat uit twaalf tracks welke vanavond integraal wordt gepresenteerd in de volgorde van het album; 1. Everything’s Gonna Be Alright, 2. Wipe Those Tears Dry, 3. I’m waiting, 4. Stay, 5. Mistreated, 6. Quite Like You, 7. Long Long Lonely Ride, 8. Beautiful Place, 9. Low Down, 10. Day Tripper, 11. Heart Is On Fire, 12. The Love.

Positiviteit, toeren, depressiviteit en mishandeling, de inhoud en uitstraling van het album, kortom goede blues ingrediĆ«nten. Maar ook met Day Tripper een tribute voor Stevie Ray Vaughan en The Beatles, ‘cross fire meets Day Tripper’. Waar anders dan in het blues-minnende Grolloo waar het album meer dan enthousiast wordt ontvangen en omarmd en de fans na afloop het album als warme broodjes over de toonbank laten gaan. Uiteraard worden deze ook door Laurence gesigneerd en is er tijd om met elke fan het moment op de foto vast te leggen. 

In een intiemere sessie zoals op deze avond is er ook ruimte om nog een fijne toegift te spelen om de avond goed af te sluiten met What Would You Do, Thunder in the Sky, Fortunate Son en Live It Up. Kortom, een mooie avond wat naar meer smaakt en dus niet te vergeten, Laurence komt eind dit jaar terug!

De Laurence Jones band bestaat uit: Laurence Jones (Vocals, Guitar), Bennet Holland (Keyboards, backing vocals), Phil Wilson (Drums), Greg Smith- vanavond niet aanwezig (Bass) en deze avond  gecomplementeerd met Di Reed (backing vocals)

Tekst en foto’s: Henry Knegt

Zie ook de verslagen van LiveStreamMagazine van Laurence Jones en band tijdens; Huntenpop 2018 en Ribs & Blues 2019

Copyright 2020 LiveStreamMagazine © All Rights Reserved

LiveStreamMagazine