LSM ook naar Podium Roepaen

RoepaenVanaf nu gaat LiveStreamMagazine ook live-concerten recenseren die plaatsvinden bij Podium Roepaen in Ottersum (Noord-Limburg). Ons eerste live-concert op de agenda van deze bijzondere concertlocatie is het optreden van de Amerikaanse singer-songwriter Sean Rowe op vrijdag 13 september. Twee dagen later (zondag 15 september) gaan we naar het optreden van de Texaanse folk-artiest en singer-songwriter Jimmy Lafave.

En we gaan op zaterdag 19 oktober naar het concert van de North Mississipi Allstars, de southern rockband rond voormalig Black Crowes’ gitarist Luther Dickinson die naast het winnen van meerdere Grammy-awards vooral bekendheid genieten door hun samenwerkingen met Robert Plant, zanger van Led Zeppelin.  

Een ander optreden wat wij zeker ook gaan bezoeken is die van de Amerikaanse alt-country en Americana-band Walt Wilkins & The Mystiqueros op 24 november.

Naar ons idee sluit de interessante programmering van Podium Roepaen goed aan bij onze doelgroep. Hou daarom onze concertagenda – zie Previews –  in de gaten en blijf ook op de hoogte van boeiende concerten die op deze locatie plaatsvinden.

Website Podium Roepaen

Copyright 2020 LiveStreamMagazine © All Rights Reserved

LiveStreamMagazine