Navarone verrast fanbase

Navarone verrast fanbase met unieke dubbel Live CD.

Corona gooit voor menig artiest en bands roet in het eten, geen concerten en festivals zoals we gewend zijn in een ‘normaal’ tijdperk. De gehele kunst- en cultuur sector moet innovatief zijn om het hoofd boven water te houden en hun muziek en product te promoten, wat in deze tijd méér dan een uitdaging is. Zo ook voor Navarone, met een toch wel behoorlijke fanbase, een reden om niet stil te zitten en ter ere van hun 12,5 jarig jubileum de dubbel CD Navarone Live uit brengen.

Fanclub

Niet alleen het succes van The Voice Of Holland vormde de grootte van de fanclub, integendeel, deze had al een solide basis. Navarone bestaat immers al 12,5 jaar en heeft zich op grote festivals en clubpodia al laten gelden. En zo, in deze tijd van ‘stilstand’, heeft Navarone de creatieve kant gekozen om wat terug te doen en het jubileum samen te vieren met de fanclub. Een unieke dubbel CD van live opnames uit eerdere optreden met tracks zoals Cerberus en Snake zijn gebundeld in de exclusieve CD Navarone Live.

“Als jullie niet naar ons toe kunnen komen, dan komen wij wel naar jullie toe!”

Creatief zijn in Corona tijd. Al eerder presenteerde Navarone de zogenaamde anderhalve meter sessies,  tracks die door de bandleden afzonderlijk zijn ingespeeld in hun eigen corona ‘studio’ en samengevoegd als stream voor de fans op de social media, gevolg door de ‘indepth’ streams waarin dieper werd ingegaan op het ontstaan van nummers, gebruik van instrumenten en diverse technieken. En zo zitten we midden in de tweede corona golf met uiteindelijk de geboorte van Navarone Live.

“Als jullie niet naar ons toe kunnen komen, dan komen wij wel naar jullie toe!!”, dat was de start voor de dubbel live CD met zowel het opname-, mixing-proces en artwork design geheel in eigen beheer uitgebracht. Via een pre-order in een gelimiteerde oplage uitgebracht voor de fans om met dit kado het verloren 2020 toch met een gouden strik af te kunnen sluiten.

 

Tekst en foto: Rijno Boon | Foto artwork: Bram Versteeg Navarone

 

 

Copyright 2020 LiveStreamMagazine © All Rights Reserved

LiveStreamMagazine