Nieuwe single Botman & Van Vleuten

Nieuwe single Botman & Van Vleuten This Is My Heart Speaking

Zangeres Helen Botman en zanger/gitarist Peter van Vleuten lanceren op donderdag 30 januari hun nieuwe single, This Is My Heart Speaking. Het is de tweede single die afkomstig is uit hun concertprogramma Love Letters, waarmee ze dit voorjaar opnieuw gaan touren door Nederland. De single is vanaf 30 januari te downloaden en te streamen op alle belangrijke platforms, zoals Spotify, YouTube en Apple Music.

De nieuwe single This Is My Heart Speaking is de opvolger van Words, Lines & Letters, die afgelopen zomer verscheen. Bij deze nieuwe track staat de schijnwerper geheel op Helen Botman, die haar vocale kwaliteiten de vrije loop kan laten. De romantische song schakelt op van een klein, intiem liedje naar een hartstochtelijke power ballad en weer terug naar de intimiteit die kenmerkend is voor het repertoire van Botman & Van Vleuten.

Foto: Corbino

Videoclip

Tekst en muziek voor deze song werden geschreven door Helen Botman en Peter van Vleuten. Voor de opname van de single kreeg het duo ondersteuning van onder anderen producer/gitarist Leo Sienot, strijkers Lieke Arts, Ian de Jong en Judith Groen, en drummer Roman Roth (Simply Red). Gelijktijdig met de single release verschijnt ook de gelijknamige videoclip.

‘Roze kauwgom’

This Is My Heart Speaking is een eerbetoon aan de liefdesbrief, en aan de verliefdheid in al haar vormen. Helen Botman: “Verliefdheid: de één droomt weg met de vlinders in de buik – en herinneringen worden rekbaar als roze kauwgom. De ander gaat zintuigelijk open en ervaart ieder detail en elke nuance, om nooit meer te vergeten – het leven en de liefde liggen onder een zoet vergrootglas. Hoe je het ook ervaart, in het geval van het liefdesbrieven is er maar één ding belangrijk: dat je je hart laat spreken.”

Meer info op www.botmanenvanvleuten.nl.

Copyright 2020 LiveStreamMagazine © All Rights Reserved

LiveStreamMagazine