Best Gitarist-poll op Gitarist.nl

Gitarist.nl. Er kan weer gestemd worden op de favoriete gitaristen van het afgelopen jaar.

Het is weer tijd om te stemmen op de beste gitarist in gitaarblad de gitarist.nl waarin vele bekende muzikanten van Livestreammagazine weer zijn vertegenwoordigd. Ook dit jaar weer diverse categorieën met een ruime vertegenwoordiging van nationale en internationale gitaristen waarop weer gestemd kan worden.

In de beste gitarist ‘Wereld’ o.a Steve Vai, Walter Trout, John Petrucci, Joe Satriana en Joe bonamassa waarvan Livestreammagazine ook verslag heeft gedaan tijdens de SENA European Guitar Awards. Maar kijk vooral ook naar onze nationale genomineerden in de Benelux categorieën met een keur aan artiesten die wij in de loop van de jaren al hebben gevolgd.

Walter Trout

In de beste gitarist ‘Benelux’ en in ‘Pop/Rock’ en ‘Blues’ o.a Roman Huijbreghs en Kees Lewiszong van Navarone, Leif de Leeuw en Sem Jansen van de Leif de Leeuw band. In categorie ‘Metal’ o.a. Joe Tal en Marcel Coenen en in ‘Jazz/fusion/funk’ namen als Rory Ronde en Twan van Gerven.

Hoe dan ook, er is een veel groter scala aan categorieën waarop gestemd kan worden. Doe dit voor februari op de poll van Gitarist.nl

Kees Lewiszong | Photo: Rijno Boon

 

Copyright 2020 LiveStreamMagazine © All Rights Reserved

LiveStreamMagazine