Sem Jansen naar Galerie Bernheze

Sem Jansen geeft exclusief concert bij Galerie Bernheze.

Sem Jansen, instrumentaal en vocaal talent, meervoudig award winnaar en zanger-gitarist bijĀ  Leif de Leeuw band. Al jong opgegroeid met zang en gitaar en inmiddels meer bekendheid gekregen door zijn deelname aan het SBS programma Hit The Road waarbij Sem als winnaar mocht zegevieren en recentelijk nog als finalist te bewonderen is geweest bij We Want More. Zondag 5 september geeft Sem een exclusief concert bij Galerie Bernheze.

In 2017 hebben we al kennis mogen maken met Sem Jansen tijdens een concert van de – ook meervoudig award winnaar – Leif de Leeuw band. De muzikale kwaliteiten trokken gelijk onze interesse wat uiteindelijk resulteerde in een openhartig gesprek met Sem (Zie interview). Inmiddels een nieuwe auto- en veel lofzang overgehouden aan de winst bij Hit The Road en binnenkort dus exclusief te zien bij Galerie Bernheze.

Galerie Bernheze

Theo van de Heuvel en Carla van Lieshout zijn de initiatiefnemers van het zogenaamde ‘Huiskamer’ concert bij Galerie Bernheze. December 2020 mochten zij het 5-jarig jubileum vieren in het Brabantse Nistelrode. Al vijf jaar weet Theo met zijn netwerk in de muziekbranche de nodige bekende en minder bekende muzikanten te boeken, niet uit commercieel oogpunt maar uit liefde voor de muziek en om een podium te bieden aan artiesten met hart voor de muziek.

In het verlengde van de Kunstgalerie van Carla, een kunstenares in hart en nieren, staat de grote serre en tuin welke in huiselijke sfeer is ingericht en de ruimte biedt voor ongeveer 100+ gasten. Diverse muzikanten, en niet de minsten, hebben hier al acte de presence gegeven zoals Tim Akkerman, Malford Milligan, Robin Borneman (winnaar We Want More), Rex Pharao en vele anderen.

Website Sem Jansen

Info Tickets: Theo van den Heuvel 06-10676611 || Rijno Boon 06-45655621

Copyright 2020 LiveStreamMagazine © All Rights Reserved

LiveStreamMagazine